Ovaj asteroid ulazi u znak Raka i nikog neće štedjeti

07:26, 25.06.2020.
Vesta, jedan od glavnih asteroida u astrologiji, ušao je u znak Raka u kome će se zadržati sve do 11. avgusta, prenosi portal Telegraf.rs.

On u astrologiji predstavlja strpljenje, seksualnosti, moral, tradicionalna ubjeđenja, predanost, obaveze i životni cilj, a konkretno u znaku Raka odnosi se na posvećenost porodici, veliku osjetljivost, žrtvovanje zbog drugih, kompromis i predanost.

Najvažnija lekcija koju ćemo tokom ovog perioda naučiti jeste da iako je normalno da brinemo o svojim najbližima, ne treba da žrtvujemo sebe ili svoj život u tom procesu.

S obzirom da je riječ o sezoni Raka, možemo da očekujemo brojne izazove i poteškoće u pogledu porodice, doma i emotivnih odnosa.

Tranzitna Vesta imaće veliki uticaj i donjeće promjene apsolutno svim horoskopskim znakovima, naročito značajne na polju ljubavi.

U ovom period važno je da sagledate i preispitate svoje emocije. Ukoliko osjećate promjenu osjećanja, teško pokazujete i izražavate emocije, ohladili ste se ili čak pomirili sa činjenicom da je vaša veza gotova, bićete stavljeni pred veliki izazov – sada morate da budete iskreni.

Kako se budemo kretali kroz tranzit, imaćete ogromnu potrebu da činite svog partnera srećnim tako što ćete žrtvovati svoje potrebe. Tako ćete izbjeći prepirke i svađe, ali ćete u isto vrijeme sakriti pravu istinu i svoja osjećanja, ili čak gurnuti svoje snove i želje pod tepih.

Iako vam se to može učiniti kao logičan pristup i način da zadržite mir u životu, budite uvjereni da se to neće završiti dobro. Kada pokušavamo da potisnemo emocije, to se gotovo uvijek negativno odrazi na naše tijelo, kao i živote.

Kako biste izvukli najbolje iz ovog tranzita, važno je da svemu što vam se bude dešavalo pristupite krajnje iskreno. Probajte da ne razmišljate o tome šta će se desiti kada kažete ono što mislite. Umjesto toga, vjerujte da postoji razlog zašto se sve to dešava, što znači da treba da se suočite sa tim. Jer, dosta ste bježali, prenosi Noizz.rs.