Dnevni horoskop

Ovnu se stabillizije finansijska situacija, Blizance čeka neprijatno iznenađenje

08:27, 09.10.2019.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Dnevni horoskop otkriva šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

OVAN

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbjegavajte pokretanje nekog velikog projekta jer možete precijeniti svoje kapacitete.

BIK

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o bijegu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

BLIZANCI

Niste dobro sagledali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki izdatak. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi riješili novonastale probleme.

RAK

Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspješniji nego ranije jer predstoje zanimljive ponude. Izvjestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer vam slijedi i trošak.

LAV

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promjenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

DJEVICA

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razriješite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe.

VAGA

Ljubavni život vam je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvjesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osjećati čak i bolesno. Savladajte strahove jer kriza je prolazna.

ŠKORPIJA

Dugo ste odolijevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rješenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.

STRIJELAC

Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precjenjujte svoje sposobnosti.

JARAC

Očekuju vas dobre vijesti o znatnom novčanom prihodu, ali vam onda slijede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na porodične, ali i ljubavne odnose.

VODOLIJA

Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumijeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako rijetku priliku.

RIBE

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasijani. Prije nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići.