Šta znači sanjati trudnoću: Opustite se, u pitanju su vijesti koje će vas obradovati!

13:53, 04.03.2021.
Izvor: Telegraf.rs
Podsvijest nam šalje signale putem snova i valjalo bi ih tumačiti individualno, ali postoje i neke tipične situacije koje su zajedničke, odnosno nose istu poruku svima.

Sanjati trudnoću je nešto prilično uobičajeno, što je gotovo svaka žena barem jednom iskusila.

Snovi o trudnoći nisu znak da ste zaista trudni. Ovakve vizije u snu često nose značenje da se novi dio vaše ličnosti razvija ili "rađa" ili da se u vama pojavila želja da se isprobate u nečemu novom.

Zašto su snovi o trudnoći tako česti?

Trudnoća može da simbolizuje mnogo toga, kao na primjer probleme, želje ili nove izazove. Bitno je zapamtiti šta se tačno dogodilo u snu kako biste mogli pravilno da ih tumačite.

Ako ste sanjali da ste uradili test za trudnoću

Ti snovi često mogu da "testiraju" vas same. Najvjerovatnije vas vaša podsvijest kroz ovaj san priprema za veliku odgovornost koju ćete preuzeti.

Ako ste sanjali porođaj

Sanjati da rađate bebu obično znači da ćete uskoro nešto započeti.

U osnovi, san o bilo kojoj fazi trudnoće znači da je nova strana vas ili novi dio vašeg života na putu.

Ako sanjate da vam je prijateljica trudna

San u kom je vaša prijateljica trudna može značiti da razvijate novu stranu svoje ličnosti koja je slična određenom aspektu njene ličnosti.

Takođe, može da vam se javi u snu trudna drugarica (iako u stvarnosti nije trudna) koju ste u posljednje vrijeme zapostavili.

Ako ste sanjali da ste saznali da ste trudni

Obično je iznenađenje neprijatno, ali ako je cjelokupna atmosfera sna bila pozitivna, može biti i neočekivano dobra vijest koju ćete uskoro dobiti.