Ni Nušić ne bi mogao da izmisli ovako nešto

Testament jači nego kod Maratonaca: Umjesto plača, smijeh na groblju

17:11, 10.12.2019.
Izvor: Kurir
Srbija je još za Nušićeva vakata vidjela kako ožalošćena porodica pokojnika može da izgleda, ali ovakve ožalošćene ni Nušić ne bi mogao da izmisli.

Pošto su se po želji pokojnice Slavke poslije 40 dana okupili nad njenim grobom da čuju, kako rekoše, "tastament", nastao je potpuni urnebes kakav se na groblju ne pamti.

"Sestriću Dušanu ostavljam zamrzivač od 30 litara i tepih iz moje sobe... Sestriću Draganu ostavljam krevet, jorgan... - poslije čega se grobljem prolomila salva smijeha ne samo ožalošćenih...  I dotad ozbiljni gospodin, koji je imao zadatak da ispoštuje volju pokojnice i pročita testament, nije više mogao da izdrži posebno kada je na red došla taraba..."

Ovaj šokantni snimak napravio je pravi ršum na društvenim mrežama. Ne zna se otkad tačno datira. Jedino što se čuje jeste da je testament načinjen još 2015, ali se ne navodi kada je pokojnica preminula...

Iako dobar testament, ipak nije jači od testamenta "pokojnog" Pantelije Pavlovića iz legendarnog filma Maratonci trče počasni krug.