Pjevačica Jelena Marjanović najvjerovatnije ubijena

13:18, 03.04.2016.
Thumbnail

Tijelo pjevačice Jelene Marjanović koja je juče nestala na nasipu u Borči, pronađeno je u kanalu na Paliluli, potvrdio je za RTS ministar policije Nebojša Stefanović. Najvjerovatnije se radi o ubistvu, saznaje RTS.

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je dobio potvrdu da je policija pronašla tijelo žene u kanalu na teritoriji opštine Palilula.

"Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija.

Istraga je u toku, a policija ne saopštava nikakve detalje.

U toku je i obdukcija, a kako RTS saznaje, po svemu sudeći se radi o ubistvu, jer su na tijelu Jelene Marjanović (1983) vidljive povrede nanijete oštrim predmetom.

Večernje novosti pišu da je suprug ubijene podvrgnut poligrafskom ispitivanju, pošto na rukama ima vidljive povrede.

Nestanak Jelene Marjanović prijavljen je sinoć oko 20 časova, pošto se oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Nestanak je prijavio upravo njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sjedištu MUP-a intenzivno su pretraživali teren u Borči, gdje je posljednji put viđena.

Prema pisanju beogradskih medija, riječ je o pjevačici "Grand produkcije".