Premijer liga BiH

Derbi u Banjaluci, BL Volej dočekuje Gacko

19:41, 18.10.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Odbojkašice BL Voleja sezonu u Premijer ligi BiH otvorile su sa dvije pobjede. Najvažniji je dobar početak, pa sa dodatnim samopuzdanjem sutra dočekuju ekipu Gacka.

Biće to derbi kola s obzirom na to da i protivnice imaju maksimalan učinak. Duel dvije ekipe uvijek garantuje dobru odbojku, pa banjalučanke u meč ulaze sa velikom željom da upišu nove bodove i zadrže vrh tabele. 

Banjalučki tim zadržao je gro igrčaica iz prošle sezone, i uz nekoliko kvalitetnih pojačanja nadaju se da ove godine mogu i stepenik više. Da se ulaže u kvalitet lige govori i činjenica da su se i ostali timovi pojačali, a svima je želja da sa trona skinu brčansko Jedinstvo. 

Treba ići korak po korak, kaže Gambiroža, a najvažnije je  da djevojke u svakoj utakmici pruže maksimum i ostave srce na terenu, pa će i rezultat doći. Osim takmičenja u premijer ligi BiH banjalučanke su se plasirale u finale kupa Republike Srpske, čime su automatski izborile i nastup na završnom turniru Kupa BiH.

Finale Kupa Republike Srpske biće igrano 10. novembra, a utakmica BL Volej - Gacko na programu je sutra u 20 časova u SD Borik.