Izvukao maksimum

Drobnjak trijumfalno završio godinu

19:12, 12.12.2019.
Izvor: ATV
U meču koji je otvorio program u Štark areni Nikola Drobnjak je uz veliku pomoć sa tribina savladao Albanca Silijana Alajbeua. U veoma zanimljivom meču, borac iz Zvornika uspio je da slomi tvrdog protivnika i dobije ovaj meč na bodove. Drobnjak je izvukao maksimum s obzirom na okolnosti koje su prethodile ovom meču.

- Kasno mi je stigao poziv, samo četiri dana pred meč sam saznao ime protivnika. Analizirao sam ga i mislim da sam dobro odradio meč. Uzdrmao sam ga u drugoj rundi, mogao sam i da idem na nokaut, međutim, nisam se usudio. Nisam bio 100 odsto spreman, a ovaj sport to zahtijeva - rekao je Drobnjak.

Ovaj meč radio je za Vorior džim iz Veternika gdje već neko vrijeme trenira. Ističe da je ova godina bila veoma naporna i da će sada na zasluženi odmor. Ambijent u areni bio je sjajan, ali nije ništa novo za Drobnjaka koji ima zavidno iskustvo.

- Nedavno su me pitali, govorili su nemoj da se izgubiš pred tolikom publikom, ali nemam problem sa tim. Radio sam pred punim Borikom, pred 8.000 ljudi u Novom Sadu. Publika mi nije problem, već protivnik i ja sam sebi. Velika stvar, ne znamo da uživamo u trenutku, jer sutra odmah nastavljamo dalje. O ovome će se pričati i za deset godina - dodao je Drobnjak.

Drobnjak ima 32 godine i kako sam kaže nema vremena za veliki odmor. Nakon male pauze odmah nastavlja sa napornim radom kako bi nastavio da ređa pobjede.