Zvezdin fudbaler spreman za nastavak

Gavrić: Da osvojimo titulu u petak

14:15, 27.05.2020.
Mladi fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić nada se da će "crveno-bijeli" u petak i matematički potvrditi osvajanje 31. titule državnog prvaka, a za to će im biti potrebna pobjeda protiv Rada na Banjici.

Mladi vezista rekao je za klupski sajt da su svi u timu motivisani i jedva čekaju da istrče na teren u prvom zvaničnom meču poslije više od dva mjeseca. 

"Ako odigramo onako kako znamo i umijemo, vjerujem da već protiv Rada možemo da osvojimo titulu, a da onda možemo da se okrenemo i Kupu Srbije. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane. Spremali smo se vrijedno, motivisani smo i zaista smo se uželjeli fudbala", izjavio je Gavrić. 

Naglasio je i kako se nada da će navijači uskoro dobiti dozvolu da se vrate na tribine jer je svima dobro poznato kakvu podršku ima Zvezda. Iza tima su tri sedmice priprema, a Gavrić je zadovoljan kako je sve proteklo. 

"Mnogo smo radili kako bi se što prije vratili u takmičarski ritam. Bila je to neka vrsta mini priprema sa visokim intenzitetom i sada se osjećamo spremni. Svježi smo i spremni za nastavak sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Vjerujem da smo to nagovijestili i u dvije provjere koje smo imali i koje smo ubjedljivo riješili u našu korist", zaključio je Gavrić.