Pod komandom novog trenera

Košarkaši Igokee počeli pripreme za novu sezonu

13:07, 13.08.2019.
Izvor: ATV
Košarkaši Igokee počeli su pripreme za novu sezonu. 

Pod komandom novog trenera Aleksandra Trifunoviča, svi igrači, sem Amerikanca Rašada Vona koji u Laktaše dolazi 16.avgusta, krenuli su sa radom. 

"Mi smo imali pet – šest dana gdje su trenirali momci koju su u program Igokee kako bismo došli do zaključka koje momke ćemo inicijalno pripojiti prvom timu, a na koje ćemo računati za Ligu Republike Srpske i Ligu BiH. Bitno je da su se  svi odazvali na vrijeme , svi su došli u dobrom stanju. U ovom danima ćemo imati pažljiviji uvod, ako bismo zaobišli povrede. Svi su došli rapoloženi, svi sa dobrom radnom etikom tako da nas sada očekuje naporan rad. Čekamo još Rašada Vona koji se zbog problema sa putnom ispravom nije pojavio još, on će u Laktaše stići u četvrtak i već naredni dan ćemo ga imati na treningu – rekao je trener Igokee.

Trifunović dodaje da su svi igrači pažljivo birani.

"Vrlo teško je imati granciju bilo čega, ali ekipa je birana u dogovoru sa ljudima koji su me potpisali i u skladu sa finasijskim mogućnistima. Masimalno smo pokušali da izaberemo funkcionalan tim koji se uklapao u budžetom i  se probamo da se obezbjedimo po mom trenerskom ukusom. Neke stvari imamo nasleđene to smo morali uklopiti. Svjesno smo ušli u selektiranje i da neke loše stvari minimalizujemo da nam se određeni nedostaci ne osvete. Probali smo da biramo ekipu koja će sa svakim timom na svakom terenu apsolutno konkurentno igrati i želimo da iz selekcije naš najbolji igrač bude tim. Ovo nije floskula i mislim da da ćemo voditi računa o atmosferi koju moramo da imamo za sebe i koju moramo da prenesemo na ljude koji će nas pratiti kako bismo imali interakciju koja će nas gurati naprijed".