Oporavljaju se od povrede

Mančester poslao Matića i Šoa na rehabilitaciju u Dubai

16:58, 22.10.2019.
Izvor: nezavisne.com
Fudbalski klub Mančester junajted poslao je Nemanju Matića i Luka Šoa na rehabilitiaciju u Dubai, kako bi pokušali ubrzati proces njihovog oporavka od povreda.

Prema navodima britanskih medija, program treninga u toplim vremenskim prilikama, koji će proći srpski i engleski fudbaler, sličan je onome koji je Pol Pogba nedavno prošao tokom reprezentativne pauze.

Šo je ove sezone upisao svega tri nastupa za Junajted u Premier ligi, dok je Matić dobio minutažu na pet utakmica u svim takmičenjima.

"Šo nije tako daleko od oporavka. Dakle, situacija izgleda bolje i to je veliki plus. Matić je igrao nekoliko utakmica s malim problemom koji ima, ali smo odlučili da više ne može. Nažalost, ne znam koliko će dugo odsustvovati", rekao je nedavno Solskjer.

Junajtedu ove sezone ne ide najbolje, a jedan od glavnih razloga je veliki broj povrijeđenih igrača. Osim Matića, Šoa i Pogbe probleme sa povredama imali su ili još uvijek imaju Entoni Martial, Aron Van-Bisaka, Džesi Lingard, Diogo Dalot, Markos Roho, Fil Džons, Erik Baili.

Poslije devet odigranih kola u Premier ligi slavni klub zauzima tek 14. mjesto s deset bodova, dva iznad zone ispadanja.