Partizan slavio protiv Zemuna

Milošević: Ulazimo u takmičarski ritam

15:22, 22.05.2020.
Izvor: ATV
Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan igrom svog tima u pripremnoj utakmici protiv Zemuna, pred nastavak sezone u Superligi Srbije narednog vikenda.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, "crno-bijeli" slavili su sa 2:1, a Milošević se nada da će igrači vrlo brzo ući u ritam. 

"Odmah kreću po dvije utakmice sedmično, navikli smo i na to jesenas. Ne očekujem velike probleme. S obzirom na to da su noge još teške, a da smo uradili sve što sam obećao prije šest dana, bilo je dobro. Imali smo naspram sebe ozbiljnog i motivisanog rivala. Kada je u pitanju igra, propustili smo dosta šansi, malo je i teren bio sporiji. Znamo svi da ne volim posebno pripremne utakmice, ali zadovoljan sam", rekao je Milošević za klupski sajt. 

Golove za njegovu ekipu postigli su Lazar Pavlović i Umar Sadik. U sastavu nije bilo Sejdube Sume, koji je objasnio da nije igrao iz predostrožnosti. 

"Nisam igrao jer sam osjećao bol u mišićima. Pričao sam sa trenerom i rekao mi je da ne rizikujem, da budem 100 odsto spreman i da se spremim za prvu utakmicu. Jedva čekamo tu prvu utakmicu i mislim da ću biti spreman i prije toga. Željno iščekujem utakmice Kupa, jer nisam igrao u finalu Kupa za Partizan, ovo će mi biti prvi Kup za ovaj klub, tako da sam nestrpljiv", rekao je Suma za B92.

Partizan će prvu utakmicu u nastavku sezone odigrati protiv Mladosti 30. maja.