ATV u Atini

Rukometaši Borca se nadaju će i pojačanja izaći na parket

20:39, 30.08.2019.
Izvor: ATV
Rukometaši Borca doputovali su u petak popodne u suncem okupanu Atinu gdje ih u subotu od 18 časova po našem vremenu očekuje prva utakmica sezone. Banjalučani u okviru prvog kola EHF kupa gostuju Olimpijakosu, koji je osvajač duple krune u Grčkoj. 

Više od samog rivala Banjalučen brine da li će četvorica novajlija moći da igraju sutra zbog poznatih problema sa njihovom registracijom koja nije bila ispravna. Iz kluba uvjeravaju da ulažu velike napore kako bi otklonili taj problem. Atmosfera u ekipi je odlična i igrači sa nestrpljenjem očekuju prvu zvaničnu utakmicu. Igrači Borca poručuju da će dati sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat pred revanš.

"Raspoloženje je odlično s obzirom kakvi su nas problemi zadesili prethodna dva dana. Put nije bio naporan, odradićemo jedan trening da malo prokrvimo noge i odmorni dočekamo utakmicu," rekao je rukometaš Borca Milan Dakić.

Kapiten ekipe Đorđe Ćelić nada se da će njegova ekipa sutra biti kompletna kako bi u Atini mogli na teren da prenesu sve što su pripremili.

"Olimpijakos je promijenio ekipu, došlo je nekoliko kvalitetnih igrača. Skautirali smo ih sve posebno i mislim da smo spremni," rekao je Ćelić.