U svom gradu

Zlatna srpska odbojkašaka reprezentativka na treningu u Brčkom

22:42, 13.09.2019.
Izvor: Srna
Zlatna srpska odbojkašaka reprezentativka Brankica Mihajilović i gradonačelnik Brčkog Siniša Milić prisustvovali su večeras treningu najmlađih članica Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ "Bimal Jedinstvo".

Mihajlovićeva, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila evropsko zlato, rekla je novinarima da će sljedeće godine u Brčko donijeti i olimpijsko zlato.

"Drago mi je što sam u svom gradu, sa svojim ljudima kojima sam donijela još jednu medalju. Iskreno se nadam da možemo ostvariti još jedan veliki uspjeh na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine", rekla je Mihajilovićeva.

Ona je izrazila nadu da su sportisti najbolji predstavnici svog grada i država za koje igraju i primjer sazrijevanja mladog čovjeka.

Milić je čestitao Mihajlovićevoj za još jedno osvojeno evropsko zlato, istakavši da je ona ponos svih građana, te da je siguran da ovo nije posljednji put da se raduju njenim uspjesima.

"Umjesto onih birokratskih prijema htjeli smo da našu šampionku dočekamo na mjestu gdje sve počinje kada je riječ o odbojci u Brčkom", istakao je Milić.