Hero

Serijski

17:30 PON-PET

Državni posao

Serijski

Kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevnih okolnosti, društveno - političkih situacija, sporta, svijeta zabave, njihovih ličnih stavova o različitim temama.

22:00 SUBOTA

SFRJ za početnike

Serijski

Od omiljenih žvaka koje smo žvakali, preko emisija koje nismo propuštali i praznika koje smo slavili, sve do zvijezda koje smo obožavali... Sve to u dokumentarnoj seriji "SFRJ za početnike".

Svijet bez kraja

Serijski

"Svijet bez kraja" je nastavak mini serije "Stubovi zemlje", režisera Majkl Kejton-Džounsa tri puta nominovane za Zlatni globus, koja je snimljena po istoimenom romanu Kena Foleta. Radnja serije smještena je u 14.

20:00 UTO-ČET

Doktor Martin

Serijski

Ukoliko ste umorni od pretjeranog nasilja u TV sadržajima, onda je ATV savršena adresa jer emitujemo kultnu britansku seriju "Doktor Martin" koja obara rekorde gledanosti u udarnim terminima od 2004.

Saga o Forsajtima

Serijski

Serija prati živote tri generacije britanske porodice iz više srednje klase od sedamdesetih godina devetnaestog vijeka pa sve do 1920. godine.

Titanik, krv i čelik

Serijski

Bogatim investitorima, Titanik je bio san. Srednjoj klasi zaduženoj za konstrukciju, Titanik je bio izazov. Radnicima koji su ga gradili, Titanik je bio početak revolucije.

23:00 PON-PET

Dr House (12+)

Serijski

Dr. Gregori House (Hugh Laurie), je dijagnostičar stručnjak poznat po svojoj fenomenalnoj sposobnosti da dijagnostikuje teške često i vrlo rijetke bolesti.

Snaha

Serijski

Priča se vrti oko Sureje, veoma lijepe, samouvjerene mlade djevojke, koja je rasla kao siroče.