Hero

Serijski

18:00 SUB-NED

Saga o Forsajtima

Serijski

Serija prati živote tri generacije britanske porodice iz više srednje klase od sedamdesetih godina devetnaestog vijeka pa sve do 1920. godine.

18:00 SUB-NED

Rita

Serijski

Rita je nastavnica u osnovnoj školi, koja dobija pritužbe i omražena je među roditeljima, stručnjacima, protestnom generacijom šezdesetosmaša i svima koji pokušavaju da je kontrolišu.

21:10 PETAK

Titanik, krv i čelik

Serijski

Bogatim investitorima, Titanik je bio san. Srednjoj klasi zaduženoj za konstrukciju, Titanik je bio izazov. Radnicima koji su ga gradili, Titanik je bio početak revolucije.

18:00 PON-PET

Mućke

Serijski

Legendarna serija "Mućke", koja je gledaocima kroz sezone donijele brojne komične zgode i nezgode porodice Troter, te njihovih prijatelja, nedavno je proglašena najgledanijom serijom u istoriji britanske televizije, a dobar hum

Prvi svjetski rat

Serijski

Britanski dokumentarni serijal posvećen Prvom svjetskom ratu u deset nastavaka detaljno se bavi Velikim ratom, prepun nevjerovatnih faktografskih podataka.

 

Jadnici

Serijski

Najraskošnija adaptacija Igoovog klasika, uz spektakularnu glumačku ekipu!

Tunel

Serijski

Samim postojanjem berlinski zid inspirisao je neke od najhrabrijih pokušaja bjekstva. "Tunel" je istinita priča o jednom od njih.

Dina

Serijski

Remek djelo Franka Herberta pretočeno u spektakularnu mini-seriju.

Napoleon

Serijski

Priča o najmoćnijem čovjeku svijeta svog vremena.

Alo, Alo!

Serijski

Kultna serija decenijama unazad držala je gledaoce prikovane kraj malih ekrana.

Ženski raj

Serijski

Italijanska televizijska serija nastala prema romanu Emila Zole "Kod ženskog raja" iz 1883. godine, ali radnja je premještena u Milano, 1956. godine.

20:00 UTO-PET

Budva na pjenu od mora

Serijski

Televizijska serija "Budva na pjenu od mora" crnogorsko- srpske produkcije duhovitim dosjetkama, intrigantnim temama i popularnim glumcima je zabavljala gledaoce Alternativne televizije od utorka 9. oktobra 2018. godine. 

23:00 UTO-PET

Dr House (12+)

Serijski

Dr. Gregori House (Hugh Laurie), je dijagnostičar stručnjak poznat po svojoj fenomenalnoj sposobnosti da dijagnostikuje teške često i vrlo rijetke bolesti.

Snaha

Serijski

Priča se vrti oko Sureje, veoma lijepe, samouvjerene mlade djevojke, koja je rasla kao siroče.

10:10 UTO-PET

Beskrajna ljubav

Serijski

Neobična ljubavna priča prožeta brojnim iskušenjima, usponima i padovima, prati živote dva glavna lika čiji se svjetovi potpuno razlikuju.