Izložba nakita i satova u Delta Planetu

10:26, 06.08.2020.
Izvor: ATV
Do 9. avgusta svi posjetioci tržnog centra Delta Planet mogu da pogledaju zanimljivu izložbu nakita i satova koju su za njih pripremili Zlatarna Celje, Swarovski, Inoma, Oxette, Zlatara Kuprešak i RS Gold i ovom prilikom predstavili jedinstvenu ponudu ogrlica, prstenja, narukvica, satova i drugih modnih dodataka iz svoje bogate kolekcije.⠀

"Poznato je da smo prošle godine organizovali mnogo različitih događaja za djecu, trudnice, roditelje, ali s obzirom na aktuelnu pandemiju, sada smo osmislili drugačiji koncept dešavanja u atrijumu tržnog centra, koji neće okupljati veliki broj ljudi na jednom mjestu. Cilj nam je da upotpunimo sadržaje na bezbjedan način, misleći prije svega na sigurnost svojih kupaca. Naši zakupci izložili su dio svoje raznovrsne ponude, a zainteresovane kupce pozivamo da više proizvoda pogledaju u svakoj od radnji", istakla je Dunja Stanišljević, marketing koordinator u Delta Planetu.

Poznati brend Swarovski izlaže dvije kolekcije. Tropikal kolekcija nakita donosi prirodnu energiju tropskog vrta i fino urađene komade sa ostrvskim bojama. Nakit u Atract kolekciji je šik, jednostavan, bezvremenski i elegantan. Idealan za svaku priliku i dar.

Sa dvije kolekcije predstavlja se i “Inoma”. Browsay brend nastoji povezati tradiciju sa inovativnošću, koja ide ispred aktuelnih trendova, insistirajući na neobičnom dizajnu, fleksibilnosti, inovativnosti, nosivosti i kvalitetnim materijalima.

Inspirisan ljepotom Arktika, stil kolekcije Bering satova i nakita odlikuju jasni, prostrani oblici i čista elegancija. Visokotehnološka keramika otporna na ogrebotine, sjajni polirani nerđajući čelik, Swarovski elementi i pjenušavo kamenje sa cirkonima garantuju ljepotu i izuzetnu trajnost svakog komada nakita.

Zlatara Kuprešak preko 20 godina tržište snabdijeva velikom ponudom nakita i satova najvećih svjetskih proizvođača. Ovaj put predstavljaju G- SHOCK satove najotpornijih materijala opremljene funkcijama kompasa, mjeračem visine, atmosferskog pritiska i temperature, kao i brojačem koraka. U Banjaluku je stigao i Seiko Astron 5X53, sat s potpisom vrhunskog tenisera Novaka Đokovića, koji je izašao u ograničenoj seriji od svega 1.500 komada.

Ovo je solarni sat, dizajniran u bojama Srbije i Japana, uz koji dolazi još dodatna slikonska narukvica, kao i posebna kartica s Novakovom posvetom.

Oxette je grčki brend sa preko 25 godina iskustva, namijenjen dinamičnim i nezavisnim ženama koje modu koriste kako bi izrazile svoju ličnost i stav. Kolekcije Oxettea su kreacije koje sadrže nakit, satove i pribor pažljivo dizajniran da bi ispratio balans između umjetnosti i svjetskih modnih trendova današnjice.

Široka paleta nakita Zlatarne Celje namijenjena je potrošačima svih generacija. Na raspolaganju su prekrasni vanvremenski dizajni iz zlatne kolekcije, gdje možete birati između 14 i 18-karatnog zlata i platine. Svim smelijima, koji žele da prate modne trendove, posvećena je srebrna kolekcija Lencia.

U ponudi RS GOLD može se naći više od 20 renomiranih svjetskih proizvođača, a ovom prilikom su izdvojili Diesel satove. Diesel je brend koji ne pravi kompromise. Negdje između opuštenog sportskog looka, doze futurizma, retro šmeka i urbanog senzibiliteta krije se jedinstven dizajnerski miks, koji boji posebnošću svaki Diesel sat.

Radno vrijeme Delta Planeta je svakog dana od 9h do 21h. Čekamo Vas!