Gradska uprava

Konferencija beba 12. jula u Parku "Petar Kočić"

14:49, 07.07.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Konferencija beba biće održana 12. jula u Parku „Petar Kočić“ sa početkom u 10 časova. Resorno Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport pripremilo je bogat zabavni program za djecu i njihove roditelje.

U zabavnom programu učestvovaće djeca iz vrtića „Maslačak“ i „Sreća“, te djeca iz škole za manekene IVAS, iz Laktaša, koja djeluje u okviru Centra za djecu, omladinu i porodicu. Neizostavni su i animtori za djecu: Nidžo Radoznalac, klovnovi Žuži i Buži, te mađioničar Zoro. Na ovogodišnjoj konferenciji, novo iznenađenje je štand na kojem će se nalaziti promo materijal i pokloni za majke i bebe, škole za trudnice „Radosnica“.

I ovaj put, na manifestaciji će biti izabrana najmlađa i najstarija beba, te beba sa najviše braće i sestara.

Nagrade bebama obezbijedili su: Tržnica, Euro ekspres-brza pošta i kompanije „Bio Tehnolodži i Genetiks“.

Iz resornog odjeljenja, ovim putem, pozvali su i druge kompanije da budu sponzori ove manifestacije. Ukoliko žele da daruju bebe, svi zainteresovani mogu se javiti ovom odjeljenju na broj telefona: 051/244-444, lokal 706.

Ovogodišnju Konferenciju beba, Grad organizuje na poziv Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, a u saradnji sa Udruženjem „Sva djeca svijeta“.