Gradonačelnik Banjaluke

Radojičić otvorio novoizgrađeni društveni dom u Gornjoj Piskavici

16:20, 10.11.2020.
Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas novoizgrađeni društveni dom u banjalučkoj mjesnoj zajednici Gornja Piskavica u čiju je izgradnju iz gradskog budžeta izdvojeno 215.000 KM.

Radojičić je rekao da Grad Banjaluka predano radi na projektima koji će u selima i prigradskim naseljima obezbijediti nove društvene sadržaje.

"Ovo je kraj koji je, prije epidemije, imao veoma razvijen društveni život, upotpunjen brojnim dešavanjima i razvojem seoskog turizma. U Gornjoj Piskavici konačno imamo lijep objekat za koji sam siguran da će biti korišten", rekao je Radojilić.

On kaže da je osnovni cilj izgradnje i razvijanja infrastrukture da sela žive, a na ovoj lokaciji novi sadržaji su sportsko i dječije igralište.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Gornja Piskavica Goran Knežević rekao je da je izgradnja društvenog doma bio jedan od prioriteta u ovoj mjesnoj zajednici.

"Zahvaljujući Gradskoj upravi i gradonačelniku završili smo jedan od kapitalnih projekata za ovaj kraj. Za nas je ovo veliki događaj i za nekoliko dana očekujemo da dobijemo vodu", zaključio je Knežević.