Banjaluka

Stomatološki pregledi budućih prvačića trajaće do kraja aprila

10:19, 11.02.2020.
Izvor: Srna
Thumbnail
Sistematski stomatološki pregledi đaka za upis u prvi razred osnovnih škola u Banjaluci trajaće do kraja aprila, a roditelji mogu da se jave u školske ambulante lično ili putem telefona kako bi zakazali termin pregleda, rečeno je Srni u banjalučkom Domu zdravlja.

Školske stomatološke ambulante nalaze se u osam osnovnih škola na području Banjaluke.

U Osnovnoj školi "Ivo Andrić" dječija stomatološka ambulanta obuhvata ovu školu i OŠ "Jovan Cvijić" i OŠ "Miloš Crnjanski", a roditelji mogu zakazati pregled na broj telefona 066/583-653.

Dječja stomatološka ambulanta u OŠ "Zmaj Jova Jovanović" obuhvata ovu i škole "Branislav Nušić", "Petar Kočić", "Milan Rakić", "Vojislav Ilić" i "Dositej Obradović", a pregled se može zakazati na broj telefona 066/583-654.

U OŠ "Desanka Maksimović" dječija stomatološka ambulanta obuhvata ovu školu, te škole "Milutin Bojić" i "Sveti Ćirilo i Metodije", a kontakt telefon za zakazivanje pregleda je 066/583-657.

Dječija stomatološka ambulanta u OŠ "Branko Radičević", osim ove, obuhvata i OŠ "Stanko Rakita", OŠ "Petar Petrović NJegoš", a sistematski pregled može se zakazati na broj telefona 066/583-652.

U OŠ "Sveti Sava" dječija stomatološka ambulanta obuhvata ovu školu, te škole "Mladen Stojanović" i "Miroslav Antić", a pregledi se mogu zakazati pozivom na broj telefona 066/583-655.

Dječija stomatološka ambulanta u OŠ "Borisav Stanković", pored ove škole, obuhvata i škole "Ivan Goran Kovačić" i "Jovan Dučić", a pregled za buduće prvačiće može se zakazati na broj telefona 066/583-658.

U OŠ "Georgi Stojkov Rakovski" dječija stomatološka ambulanta obuhvata buduće učenike ove škole, ali i škola "Aleksa Šantić" i "Đura Jakšić", a termine pregleda roditelji mogu zakazati na telefon 066/583-656.

Dječija stomatološka ambulanta u OŠ "Vuk Stefanović Karadžić" obuhvata ovu i školu "Branko Ćopić", a sistematski pregled za mališane može se zakazati na broj telefona 065/369-915.

Sistematski stomatološki pregledi počeli su juče, a sistematski pregledi kod pedijatara trebalo bi da počnu do kraja februara.