Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik: Solidarnost mora biti osnov borbe protiv virusa

16:48, 04.05.2020.
Izvor: Srna
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je danas prema odluci Štaba za vanredne situacije Republike Srpske o raspodjeli donacije Malezije uručio 100.000 medicinskih maski pripadnicima Oružanih snaga BiH, poručio je da solidarnost mora biti osnov borbe protiv virusa korona.

Dodik je iskazao zahvalnost pripadnicima Oružanih snaga BiH koji su bili angažovani na postavljanju šatora za karantine u Republici Srpskoj.

"Svi mi znamo da nedostaje ta vrste opreme za zaštitu pripadnika Oružanih snaga BiH koji su bili veoma korektni u pogledu postavljanja šatora za karantine u Republici Srpskoj, te da su svojim primjerom i angažovanjem uspostavili karantinski sistem i omogućili funkcionisanje karantinskog sistema. Ovo je neka vrsta naše zahvalnosti", rekao je Dodik novinarima u Istočnom Sarajevu.

Srpski član Predsjedništva je podsjetio na značaj zaštitne opreme, te poručio da u tom pogledu solidarnost mora biti glavni element borbe protiv virusa korona.

"Svi moramo biti dovoljno zaštićeni i u tom pogledu solidarnost mora da bude osnovni element našeg rada", poručio je Dodik.