Dodik i Cvijanovićeva pustili u saobraćaj rekonstruisani put od Crnaja do Šeškovaca

15:32, 28.10.2019.
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Srpcu da rekonstruisani put od Crnaja do Šeškovaca poboljšava kvalitet života mještana, ističući da je izgradnja ovog puta podržana zbog velikog broja mladih koji žive na tom podurčju.

Dodik je izrazio zadovoljstvo zbog toga što je uspješno završen ovaj projekat i dodao da će to u komunikacijskom i u svakom drugom smislu mnogo značiti za oko 2.000 ljudi koji žive na ovom području.

"Ovo je kraj koji je ostao nedirnut značajnijim razvojni projektima i ovo je po vrijednosti najveći infrastrukturni projekat", rekao je Dodik novinarima nakon otvaranja rekonstruisanog puta.

On je podsjetio da je ranije asfaltiran put od Martinca prema Nožičkom, te dionica kroz opštinu Laktaši, od Šeškovaca do Drugovića.

"Sada je ovo integralni putni pravac koji približava ljude ovog kraja Banjaluci i drugim centrima, te auto-putu `9. januar`. On sa sobom donosi sve benefite koje možemo da zamislimo", naveo je Dodik.

Dodik, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević danas su svečano pustili u saobraćaj rekonstruisani put od Crnaja do Šeškovaca u ovoj opštini dužine 10 kilometara, u čiju izgradnju je uloženo oko 2,6 miliona KM.

Svečanosti su, između ostalih, prisustvovali i ministar finansija Srpske Zora Vidović, predstavnici investitora - Javnog preduzeća "Autoputevi Republike Srpske", te izvođača radova preduzeća "Integral-inženjering" Laktaši.

"Biće još mnogo važnih projekata u vašoj opštini, onako kako ste ih vi delegirali. Bez posvećenih i vrijednih ljudi, nema rezultata. Naš cilj je stabilna i jaka RS", rekla je Željka Cvijanović.