Grand trade donacijom sportske opreme podržao OKI "Banjaluka"

13:21, 09.04.2021.
Izvor: ATV
Nova profesionalna sportska oprema stigla je na adresu Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka.

Kompanija Grand trade pripremila je iznenađenje za svih 18 članova Kluba i donirala im kvalitetne komplet trenerke, dresove i profesionalne lopte za utakmicu, koje su neophodne jednom od najaktivnijih sportskih kolektiva u Republici Srpskoj i Srbiji za učestvovanje na sportskim takmičenjima. 

“Prije svega se zahvaljujem kompaniji Grand trade što je prepoznala u nama jednog partnera koji  sigurno neće razočarati u smislu ni rezultata ni pojavljivanja kako u Republici Srskoj i Srbiji, tako i na međunarodnoj sceni. Donacija nam znači mnogo iz prostog razloga što smo u proteklih deset godina vrlo teško dolazili do sponzora, pogotovo u ovom periodu pandemije, ali mi ćemo svojim radom pokazati da smo prava ekipa koju mnogi trebaju podržati,  rekao je Novak Grbić, predsjednik Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka.

U  kompaniji Grand trade kažu da se trude da u podršci koju pružaju brojnim organizacijama, poput humanitarnih i kulturnih, uvijek nađu mjesto i za sportske kolektive. Naročito su, ističu, svjesni otežanog rada sportskih klubova usljed pandemije korona virusa.

"Kompaniji Grand trade je svakako namjera da podrži i rad sportskih klubova u realizaciji njihovih ciljeva i putu do što boljeg uspjeha. Drago nam je i da bar kroz ovakve donacije možemo doprinijeti i probuditi svijest o potrebi za što većom inkluzijom osoba sa invaliditetom u našem društvu i sportu.", rekla je Milana Sitničić, portparol kompanije Grand trade.

Vrijedna sportska oprema donirana je klubu koji je od 2002. godine jedini šampion Republike Srpske i najuspješniji u kolektivnim sportovima invalidnih lica u Srpskoj. Pored mnogobrojnih priznanja,veliki broj članova ovog kluba nastupa i za reprezentaciju Srbije na evropskim i svjetskim takmičenjima.