Obećanja gradonačelnika Bijeljine mrtvo slovo na papiru

20:38, 18.05.2021.
Izvor: ATV
Više je od pet mjeseci prošlo od kada je Bijeljina dobila novog gradonačelnika. Projekti stoje, a građani i grad trpe. Po svemu sudeći gradonačelnikova obećanja ostala su samo mrtvo slovo na papiru. Od strane narodnog gradonačelnika, kako rado sam sebe naziva ne stiže apsolutno ni jedna inicijativa.

Ne čekaju samo krupni projekti. I trava je odavno prerasla. Uskoro ni mogla da zaraste i tabla na ulazu u Bijeljinu.

-O tim nadležnostima i komunalnim problemima koji se tiču naših građana sa izvođačem radova mi možemo zajednički ne kršeći ni malo nadležnosti uputiti sva ova pitanja koja se tiču građana i na taj način i izvođačima radova koji su uvedeni u posao pružiti dodatnu dozu pozitivnog pritiska da rade užurbanije na onim dijelovima gdje trava nije pokošena – kazao je gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović.

I dok gradonačelnik najavljuje košenje trave - ona samo raste. Smeća, trave i ambrozije ne manjka ni na šetalištu pored kanala Dašnica. I iz skupštine tvrde da su brojni procesi na čekanju i da na taj način grad ne funkcioniše.

-Ne vidi se neki napredak, ne vidi se da se uopšte išta radi, otprilike uspostavljen je neki princip gdje se uvijek nalazi neki razlog zašto nešto ne može, a ne nalazi se način zašto može – rekao  je predsjednik skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević.