Večeras na ATV-u

Dočekajte pravoslavnu Novu godinu uz ATV!

13:48, 13.01.2020.
Izvor: ATV
Ukoliko ste ovog 13. januara novogodišnje veče planirali proslaviti uz TV, ATV je kao i svake godine pripremila raznovrsan i zabavan program namijenjen različitim generacijama i afinitetima.

Spoj dobrog humora i muzike provjeren je recept, a ukoliko veče "začinite" vrhunskim filmovima koji su "pomeli" najveće filmske festivale onda je dobar novogodišnji provod zagarantovan.

Novogodišnji ATV-ov program otvaraju u 20:30 majstori dobrog humora, popularne Kursadžije u specijalnom novogodišnjem aranžmanu, a zatim od 22:30 slijedi muzički program i regionalno popularni izvođači.

Pola sata iza ponoći počinje novogodišnji filmski maraton, a prvo će uživati ljubitelji crnog humora uz vrhunsko ostvarenje Arnanda Iannuccija, "Smrt Staljina". Ova britka i pametna komedija istovremeno je i podsjetnik na mračna vremena režima u kojem su milioni nedužnih ljudi izgubili živote.

Nakon filma "Smrt Staljina" slijede biseri filmskih festivala, film "O bogovima i ljudima" /od 02:30/ i šarmantno ostvarenje italijanskog oskarovca Paola Sorentina, film "Mladost" od 04:30.

Film "O bogovima i ljudima" istinita je i potresna priča o sveštenicima koji donose hrabru odluku da ostanu u svom samostanu dok oko njih bjesni građanski rat.

Mladost je Sorrentinov drugi film na engleskom jeziku, koji se nametnuo i impresivnom glumačkom ekipom: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz itd.

Dočekajte pravoslavnu Novu godinu uz ATV, večeras od 20:30!