ATV od 20 časova

"Doživi Srpsku" na ATV: Banjalučka ruta

11:21, 06.08.2020.
Izvor: ATV
U namjeri da promoviše turističke potencijale Republike Srpske pokrenuta je kampanja "Doživi Srpsku", a dio te kampanje je i jedinstven TV putopis istog naziva koji možete pratiti od večeras na ATV.

Svakog četvrtka u 20 časova gledaoci ATV imaće priliku da uživaju u kulturno istorijskim draguljima Srpske i nestvarno lijepoj prirodi.

Na ovo prekrasno putovanje vode vas Vanja Mišić i Verica Kalaba.

- Kampanja "Doživi Srpsku" je nešto poput "Kupujmo domaće" ali u turističkom kontekstu. Ono što mogu sa sigurnošću reći jeste da ovaj koncept emisije putopisa zaista je jedinstven kod nas i da pruža dobre ideje našim ljudima kako provesti kvalitetan odmor u Srpskoj. Јasno je da ovo nije proces koji daje rezultate preko noći, ali je svakako u planu da se poboljšaju turističke ponude Srpske, ali i da se radi na samoj promociji njih - istakla je Vanja Mišić.

Putopis "Doživi Srpsku" nudi dobro osmišljene rute, za potpun doživljaj Srpske i njenih ljepota. Prva na redu je banjalučka ruta, a koje će lokacije Vanja i Verica predstaviti pogledajte večeras od 20 časova na ATV!

Istražite potencijale domaćeg turizama četvrkom na ATV!