Mart na ATV-u: Komedije za nezaboravno proljeće

16:18, 05.03.2021.
Svaki mart donosi obilne kiše i buran rastanak sa zimom. Svaki mart donosi pupoljke, novi život, zrake sunca, koje nas priprema za nadolazeće proljeće, za nove radosti i avanture. Upravo takav, osunčan, raspjevan i uzbudljiv biće i filmski program ATV-a u martu. 

Očekuju vas naslovi koji će vaše raspoloženje i subotnje veče učiniti pravim malim putovanjem u smjeh, nova prijateljstva i ljubavi, mjesto gdje svaka zvijezda sija, gdje svaki osmjeh ima značenje, svaka suza nosi oslobođenje i nadu da i ovdje postoje priče sa srećnim i bajkovitim krajem.

Prva martovska subota u znaku je pjevanja, najčistijih tonova i prijateljstva koje od ljudi stvara porodicu, požrtvovanu i složnu. Simpatične i talentovane Bellas zapjevaće jače i glasnije u trećem nastavku franšize „Pitch Perfect 3“. Druženje narednog vikenda nastavljamo romantikom koja obara s nogu. „The Dilemma“ osvojiće vas dobrim komičnim situacijama i bez dileme obojiti subotu bojama ljubavi, onoj pravoj koja dođe s proljeća. Nakon ove dvije komedije stiže priča o brzini i neustrašivosti, koja će nas ludo provozati kroz subotu i pripremiti za novo proljeće koje s nestrpljenjem čekamo. Ilegalne ulične automobilske trke, kada se pomešaju sa ljubavnim avanturama, dobrom muzikom i opasnim momcima, to je onda bez izuzetka brzo i žestoko. „2 Fast 2 Furious“ odvešće vas na mjesto gdje je „zabranjeno voće“ najslađe i gdje su avanture najluđe. 

Kažu da prave poslastice stižu na kraju – posljednje subote u martu donosimo film koji vas vodi u svijet bajke, gdje plišani medvjedić govori, voli, osjeća i može da bude najbolji prijatelj, ljubavnik i što bi rekli „prava faca“. Jedinstvena komedija „Ted 2“ definitvno će promjeniti vaš stav o igračkama,  o željama, o magiji i vjeri da je ona moguća. 

Kako bi proljeće bilo najbolja avantura ne propustite uzbudljivi filmski program na ATV-u. Odmorite od užurbanih radnih sedmica, cipela punih kiše, radujte se sa nama i vjerujte da prave bajke postoje. Bar s proljeća.