Večeras odmah nakon Centralnih vijesti

Serija Radio Mileva: Stari ratovi još uvijek traju

17:06, 11.04.2021.
Izvor: ATV
Mileva (Olga Odanović) i Natalija (Marija Vicković) od početka serije grade jedan komplikovan, ali izvanredno smiješan i simpatičan odnos majke i kćerke, godinama sukobeći se oko istih, rješivih ili ne rješivih stvari.

Jedan od osnovnih njihovih problema je nedostatak muškarca i samopouzdanja u Natalijinom životu. Svi znamo da je Nataliju po rođenju Sonje napustio muž, po rečima visprene Mileve, najboljeg govornika i najbolje informisane osobe „vucibatina“ koja nije ni zaslužila da učestvuje u životu njenih gracija. Ono što Milevu muči jeste što je nakon toga Natalijin život potpuno stao. Posvećena je kući, odgoju Sonje koja vrda sa ocjenama i ponašanjem, sa staromodnim poslom profesorke srprskog jezika i književnosti, njezin život je sasvim monoton. Kako bi to promjenila Mileva stalno prigovara kćerki kako bi trebalo da krene u život, a da sa promjenama počne od oblačenja. Da zamjeni formalno oblačenje novim modnim hitovima.

I dok traje Natalijin ’make over’ stari Milevin protivnik, upravnik zgrade Stevan Lisičić, opet „traži đavola“. U zgradu su došli novi stanari, koji stalno prave žurke i ogromnu buku. Taj splet događaja potresa zgradu, a upravnik shodno svojim zaduženjima pokreće peticiju da se stanari izbace. Kako bi peticija bila uspješna svi stanari moraju da je potpišu. Eto ti novog problema i izgleda nepremostive prepreke. Mileva, poznati protivnik Lisičića naravno odbija da potpiše peticiju.

Da li će Natalija izaći iz kuće kao potpuno nova osoba, moderna i privlačna? Hoće li „zaludni“ upravnik dobiti pobjedu u slučaju bučnih stanara?

Ne propustite večeras odmah nakon Centralnih vijesti.