Pronašao je sin

Branko nakon ubistva supruge: Nije mi žao što sam je ubio, to mi je bila jedina želja!

08:21, 14.01.2020.
Izvor: Kurir
Branko Manić (50) ubio je juče bivšu suprugu Violetu Mladenović (51) u dvorištu njene roditeljske kuće u Karavukovu kod Odžaka, nakon čega je pozvao policiju i priznao zločin.

Rođaci nesrećne žene kažu da je on juče čekao da Violeta izađe iz kuće u dvorište, a kada se ona pojavila, ispalio je u nju sedam hitaca iz pištolja.

Čekao Violetu da izađe

- Njih dvoje su se razveli, a Violeta se vratila kod majke Radmile (85). Juče oko šest sati ujutro, ona je izašla po drva za šporet. Nije ni zakoračila, kada je na nju, sakriven u dvorištu, zapucao Branko. Jadnica, odmah je pala na beton. Ispalio je ukupno sedam metaka u nju. Najgore od svega je to što joj je on prišao posle ispaljena četiri hica i ispalio joj još tri - u srce, stomak i glavu, iako je već bila mrtva. Htio je da se osigura da ju je ubio - kažu rođaci ubijene Violete koje smo juče zatekli kako peru krv na mjestu na kom je ona preminula.

Ubica je poslije zločina otišao sto metara dalje od Violetine kuće. Sakrio se kod vrtića i odatle pozvao policiju. - Ubio sam ženu, dođite po mene - rekao je Branko službeniku koji se javio na broj 192.

Prema riječima našeg izvora, policija je brzo došla u Karavukovo i uhapsila osumnjičenog ubicu. 
- Mirno je sačekao patrolu i prepričao zločin. Rekao je da je iz noćne smjene pravo došao do kuće Violetine majke, i to da bi je ubio. Ispričao je da se sakrio i da ju je neko vrijeme čekao da izađe - kaže naš izvor.

On dodaje da je Manić policajcima rekao da se ne kaje zbog zločina. - Ne kajem se, to sam planirao duže vrijeme. Nije mi žao ni što sam djecu ostavio bez majke. Jedina želja mi je bila da ubijem Violetu i to sam i ostvario - navodno je rekao Manić poslije hapšenja.

Rođaci ubijene žene kažu da je u trenutku zločina u kući bila samo Violetina majka, koja ne čuje dobro.

Našao je sin

- Mrtvu Violetu ispred kuće našao je sin, koji je iz noćne smjene došao da obiđe majku i baku. On je naišao na jeziv prizor i doživio nervni slom - pričaju rođaci i dodaju da su Violeta i Branko bili u braku 27 godina, ali da su se prije šest mjeseci razveli. - Imaju dvoje djece i troje unučadi. Međutim, Branko je uvijek bio prgave naravi i od početka je psihički i fizički maltretirao Violetu. Trpila je sve to zbog djece, a prije godinu i po dana je riješila da ga napusti i prešla je da živi kod majke. Prije šest mjeseci su se i sudski razveli. Mislili smo da je to kraj njenoj patnji. Ali Branko joj nije davao mira - priča rođak. Prema njegovim riječima, Manić je Violeti najavio da će je ubiti. - Navodno joj je rekao, kada su bili na ročištu za podjelu imovine, da će je ubiti. To je sada i uradio - kaže sagovornik.