Na putu Zvornik-Tuzla

Četvoro povrijeđenih u slijetanju auta, dvoje maloljetnika

09:46, 27.01.2020.
Izvor: Srna
U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Oraovac povrijeđena su četiri lica, od kojih dva maloljetna, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 16.30 časova kada je sa kolovoza sletio automobil "škoda" kojim je upravljao D.O. iz Zvornika, a u vozilu se nalazila S.O. i dva maloljetna lica.

Ova četiri povrijeđena lica prevezena su u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Policijskoj stanici Vlasenica juče je prijavljeno je da su ispred ugostiteljskog objekta u ovom gradu tri lica fizički napala oštećenog, nanijevši mu tjelesne povrede.

Povrijeđenom licu ukazana je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je upućen u Opštu bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Kozluk juče je prijavljeno da je jedno lice pucalo iz vatrenog oružja u mjestu Donji Lokanj, grad Zvornik.

Po prijavi je postupila policija koja je identifikovala lice M.O. iz Zvornika za koje se sumnja da je pucalo iz lovačke puške.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.