Crna serija u Prnjavoru: U dva dana i dvije nesreće povrijeđeno pet osoba - poginula starica

15:38, 22.06.2021.
Izvor: novosti.rs
Nastavljena je crna serija na putevima Prnjavora, gdje je samo u dva dana u istom naselju u dvije saobraćajne nesreće, uz materijalnu štetu na automobilima i motociklima, povređeno pet osoba, od kojih je jedna preminula.

Povređena su i dvojica 17-godišnjih motociklista a poginula je 81-godišnja starica.

U današnjem (utorak) saopštenju Policijske uprave Banjaluka navedeno je da su u teškom sudaru automobila i dva motocikla na regionalnom putu Prnjavor-Srbac, povrijeđene tri osobe.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je lice čiji su inicijali M. J. iz Prnjavora sa automobilom “reno” i dva maloljetna lica sa motociklima “honda”. NJima je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor-saopšteno je iz PU Banjaluka.

"Novosti" saznaju da je lakše tjelesne povrede zadobio vozač „renoa“ Momir J. (59), kao i maloljetni D. A. (17) vozač "honde", dok je teže tjelesne povrede zadobio Š. M. takođe 17-godišnji vozač drugog motocikla "honda".

Nesreća se dogodila u ponedjeljak uveče u 21,30 časova u Velikoj Ilovi.

Samo dan ranije, u nedjelju oko 13 časova, na regionalnom putu u ovom istom prnjavorskom naselju poginula je 81-godišnja Sava Knežević, iz Drvara, kada je automobil u kojem je bila suvozač sletio sa puta.

Da tragedija bude veća, automobilom „škoda felicija“ je upravljao njen sin Milan Knežević (59), nastanjen u Banjaluci.

Kako "Novosti" saznaju dodatna tragedija je i u tome da je sin vozeći majku bukvalno bio "mrtav pijan" za volanom. Nezvanično saznajemo da je Knežević, navodno, imao čak oko 3,5 promila alkohola u krvi.

– On je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta. Zatim je nastavio da vozi kanalom dok se nije zabio u betonski stub. To je bilo kobno za njegovu majku, koja je preminula na put za Klinički centar u Banjaluci, dok je sin prošao sa lakšim tjelesnim povredama–kazuje naš izvor upućen u ovu tragediju.

(Foto/Vijest: Novosti)