Poštedio samo bebu

Detalji pokolja u Zagrebu: Tri žene i dijete ubijeni ispred kuće, muškarci u kući

07:56, 02.08.2019.
Izvor: jutarnji.hr
Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak naveče u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina u Hrvatskoj.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potjere u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubojstvo.

Kako Jutarnji saznaje, počinioc je pronađen nedaleko od Gvozda, ali zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Na mjestu zločina na Kajzerici u petak ujutro i dalje traje uviđaj, a kako Jutarnji saznaje, tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće.

Sedmomjesečno dijete koje je policija zatekla na mjestu zločina, kako je tokom noći potvrdio šef zagrebačke policije Marko Rašić, zbrinuto je i nepovrijeđeno.

Vjeruje se da je ljubomora motiv ovog brutalnog zločina kakav nije zabilježen u Hrvatskoj.

Policija je potvrdila da je u 21.30 sati primila prvu dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

(FOTO/TEKST Jutarnji.hr)