Drama u centru Loznice: Muškarac stoji na krovu zgrade, policija i Hitna pomoć na terenu

21:46, 03.04.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Drama koja je počela večeras, oko 20 časova u Loznici, traje više od sat vremena, od kada sredovječni muškarac stoji na krovu četvprospratne zgrade, hoda uz sam sims i upućuje razne poruke, prije svega policiji.

Mada nema informacija da prijeti da će da skoči sa zgrade, odmah po saznanju šta se dešava, pred njegovu zgradu, koja je prekoputa Autobuske stanice, stigle su ekipe Hitne pomoći, policije, vatrogasne ekipe, pišu "Večernje novosti".

Postavljen je jastuk, kako bi, ako skoči, prošao bez obiljnijih posljedica. Zanimljivo da je u jednom trenutku da je postavljen jastuk iznad mjesta gde je stajao, prešao na drugu strani kao da je želio da maltretora spasioce da ga pomjeraju!?Navodno je samo rekao da neće da se obesi, ali ne i da li hoće ili neće da skoči sa zgrade.

Sa vrha četvrtog sprata, kako saznajemo, uputio je neke primjedbe ličnog karaktera, govori da zna kako treba da se brani Srbija, da "nije sam, jer je sa njim Bog“.

Ekipa za pregovore pokušava da ga urazumi da razgovara, zasad bez uspjeha. Navodno, na mjesto događaja stigla mu je i majka.

Pozvan je, navodno, bio da primi jednu ženu u stan, ali, bar u prvim pokušajima, bez uspjeha.

Ove scene Lozničani posmatraju iz stanova, pošto je na snazi policijski čas…