Ispred porodične kuće

Džip odletio u vazduh: Eksplodirao automobil svjedoka protiv Šarića

14:10, 09.08.2020.
Izvor: Blic
Automobil Valjevca Gorana Nikolaševića, svjedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko bosa Darka Šarića, eksplodirao je noćas ispred njegove porodične kuće u širem centru Valjeva.

Eksplozija se dogodila oko tri sata iza ponoći u Mišarskoj ulici, kada je u vazduh odletio džip "honda element", čiji je vlasnik Nikolašević, a koji je bio parkiran na trotoaru ispred kuće u kojoj živi sa porodicom. Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povrijeđenih nije bilo.

Kako saznaje Blic, sigurnosne kamere sa jednog od objekata u ulici zabiliežile su prilazak maskiranog muškarca sa kapuljačom na glavi kako prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, nakon čega, nedugo potom, dolazi do eksplozije koja je praktično probudila čitav kvart.

Nikolašević je u žižu javnosti dospio kada je podnio krivičnu prijavu u kojoj sumnja da mu jedan od svjedoka saradnika u procesu protiv Šarića, Nebojša Joksović, "planira ubistvo tako što će naručiti postavljanje eksplozivne naprave pod njegov automobil".

Sam Nikolašević je takođe jedan od svjedoka u tom procesu.

Uviđaj na mjestu eksplozije obavili su pripadnici policije i valjevskog Višeg tužilaštva.