Novi detalji

Majka poginula, sin u teškom stanju

08:05, 29.01.2020.
Izvor: novosti.rs
U saobraćajnoj nesreći, koja se u utorak ujutru dogodila na putu od Kovačice ka Zrenjaninu, kod Idvora, nastradala je Ana H. (40), dok je njen šesnaestogodišnji sin zadobio teške tjelesne povrede. Prema nezvaničnim informacijama, žena iz Kovačice vozila je dijete u školu i iz zasad nutvrđenih razloga prešla je vozilom u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudarila sa kamionom koji joj je dolazio u susret. I vozač kamiona je zadobio povrede.

Žena koja je bila za volanom "mazde" preminula je od zadobijenih povreda na licu mjesta, dok je mladić prevezen najprije u pančevačku bolnicu, a zatim u beogradski Urgentni centar u stanju kome, potvrdili su nam iz MUP Pančevo.

- Dobili smo poziv u 7.50, deset minuta kasnije bili smo na mjestu nesreće. Nažalost, mogli smo samo da konstatujemo smrt vozača u putničkom automobilu - rekao je jedan od ljekara iz pančevačke bolnice. - Pretpostavljamo da je šesnaestogodišnji mladić, koji se nalazio u putničkom automobilu sin nastradale, a on je u nezgodi zadobio teške tjelesne povrede.

Osim velikog broja ljekara i policije, na mjesto nesreće je izašao i tužilac osnovnog javnog tužilaštva iz Pančeva, koji je obavio uviđaj. Daljom istragom biće utvrđeni sve okolnosti ove teške nesreće.

Saobraćaj je na ovom dijelu puta bio obustavljen u oba smjera tokom trajanja uviđaja, ali je normalizovan u toku dana.