Ubijen Slaviša Krunić

MUP RS: Uhapšeni izvršioci teškog ubistva u Glamočanima, jedan napadač u bjekstvu

14:58, 23.04.2019.
Thumbnail
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke.

"Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela", izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović. 

Ona je naglasila da se za ova krivična djela sumnjiči i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica. 

ATV nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedi Đukanovićem. 

Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.