Stravično

Novi detalji: Ubica sa Jeleninog leša ukrao burmu

21:44, 08.11.2019.
Izvor: Alo
Marjanović je o tome govorio i u utorak, na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu, istakavši da su te dvije okolnosti ostale nepoznanica i za istražne organe. Istražitelji do danas nisu utvrdili gdje je završio Jelenin vjenčani prsten i pod kojim okolnostima joj je istrgnut učkur iz trenerke, koji je ona sama, malo prije ubistva, vezala u dupli čvor.

 Kada sam čuo da je Jelena pronađena mrtva i da joj je sa ruke nestao prsten, koji ona, inače, nikad nije skidala, u prvi mah sam pomislio da ju je ubila neka narkomančina zbog pljačke. Međutim, s vremenom mi je ta opcija bivala sve apsurdnija. Mislim, ako je neko htio u pljačku, ne bi izašao na nasip i napadao nasumice prolaznike, već bi otišao tamo gdje ima siguran plijen - izjavio je Marjanović.

On je takođe istakao da mu je, gledajući slike mrtve supruge sa uviđaja, posebno zapalo za oko to da je iz njenog donjeg dijela trenerke bio skoro sasvim izvučen učkur, kao i da je neko pokušao da je skine dok ju je ubijao. Pored toga, i Jelenine gaćice bile su uvrnute ka unutrašnjoj strani, pa se najpre činilo da je pjevačica "Granda" prije ubistva možda i silovana. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da nije.