Porodica zavijena u crno

Očajni brat molio Grua tri sata prije tragedije da ne ide na kajt

11:09, 11.09.2019.
Izvor: Kurir
Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u utorak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu.

Neutješni članovi porodice, koji se ni dva dana nakon tragedije ne mire sa bolnom istinom, prisjećaju se posljednjih razgovora dok primaju saučešća. 

Među njima je i Gruov stariji brat Igor, koji ga je posljednji iz porodice vidio živog i bezuspješno ga kobnog dana ubjeđivao da ne izlazi kajtom na rijeku!

"Brate, zašto si nas ostavi, zašto me nisi poslušao?! Dačo, vrati se da te više nikada ne pustim", neutješno je govorio Igor.

Navodno, Igor i Gru su tri sata prije tragedije vidjeli u jednom kafiću. Igor ga je tamo ubjeđivao da odustane od kajtinga. Da je Gru poginuo saznao je od prijatelja koji ga je kobnog dana pozvao kada je vidio u medijima tragičnu vijest.

"Gru i Igor su se našli u jednom lokalu gde su popili piće. Gru je bio uzbuđen zbog odlaska na vožnju. Igor ga je sve vrijeme odgovarao od toga, govorio mu d ne ide, da je više star za takve sportove. Rekao mu je da mu ne priliči, da spusti gas i da nađe neku bolju zanimaciju. Reper je bio veoma raspoložen i kroz šalu je bratu odgovorio da dođe na rijeku i da vidi kako čovjek u godinama rastura kajt", ispričao je izvor.

Dalibor Andonov Gru iza sebe je ostavio dva sina i suprugu

Pročitajte još:

Pronađen šestogodišnjak koji je nestao u parku

Šta se desilo u svlačionici Srbije i da li se tu krije razlog neuspjeha u Kini?

Pronađena najviša stabljika marihuane u BiH

Maloljetnik se prije zločina dopisivao sa žrtvom

Pokušala da se ubije: 17-godišnjakinja skočila sa zgrade

Drugo samoubistvo u 10 dana: Objesila se 24-godišnja djevojka