Monstrum osuđen na šest godina robije

Oglasio se Ivanin brat, djevojke koju je momak tukao i pekao peglom

19:38, 14.07.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Porodica Ivane Filipović danas nije prisustvovala izricanju presude Đorđu Lackoviću u Osnovnom sudu u Novom Sadu, po optužnici za nasilje u porodici i nanošenje teških tjelesnih povreda. Kako je objavljeno, sud je Đorđa za oba krivična djela, za koja ga je tužilaštvo teretilo nakon što je u martu prošle godine pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović, osudio na jedinstvnu kaznu zatvora u trajanju 6 godina, što su Ivanini roditelji i brat saznali neposredno po izricanju presude.

- Otkako se sve dogodilo, dok je trajala istraga, kao i tokom suđenja, mi se nismo izjašnjavali, pa ne znam ni šta bih sada rekao. Njega je teretila i država i mi smo sve prepustili tužilaštvu. Danas je sud izrekao kaznu, ali još nije sve gotovo. Kako je nama rečeno, tužilaštvo nije zadovoljno presudom i tražiće veću kaznu - kaže Ivanin otac Dragan.

Tokom suđenja, u martu ove godine Ivana se pridružila tužilaštvu u krivičnom gonjenju, a po okončanju suđenja, kako navodi njen otac, pokrenuće parnični postupak za naknadu štete.