Natalija Ražnatović

Ovu ženu je Arkan volio prije Cece: Napustila ga nakon priznanja da je zaljubljen u pjevačicu!

15:18, 09.07.2020.
Izvor: Alo
Natalija Martinović, supruga pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je poslije saznanja da su se pojavile emocije između njega i mlade estradne zvijezde Svetlane Cece, tada Veličković.

Nakon što joj je tadašnji suprug Željko sam priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je spakovala kofere i otišla u svijet sa četvoro njihove djece.

Iako su u to vrijeme svi krivili pjevačicu za njihov rastanak, Arkan je takve komentare oštro osudio, tvrdeći da pjevačica nije imala nikakve veze sa tim.

- Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao - otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića, otkrio je nedavno gde se nalazi Arkanova bivša supruga Natalija, kako živi i čime se bavi.

- U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva djecu, bebi-siterka je. Kažu mi da se razboljela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objašnjava Stevović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natalija Martinović - bivša Arkanova žena

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Mar 22, 2020 at 2:38am PDT

Na pitanje kad je Natalija, bivša Arkanova supruga, otišla Stevović kaže:

- Kad je saznala da je Željko u vezi s Cecom. Prvo je otišla u Francusku, pa onda u Grčku. U SAD je otišla poslije Arkanove smrt i porodične tragedije, kad je njen brat navodno ubio porodicu, pa sebe.

Podsjetimo, Natalija Martinović je prva supruga Željka Ražnatovića Arkana. U braku su bili 1985. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro djece, blizance Vojina i Nikolu i dvije kćerke Mašu i Milenu.