Stravične scene kod Kraljeva

Pokušao ubiti djevojku u kući u kojoj su mu se ubili otac i deda: Izbo Anđelu 7 puta pa se objesio

13:24, 10.10.2019.
Izvor: Kurir
U napuštenoj kući u selu Pečenog, udaljenom 25 kilometara od Kraljeva, u četvtak ujutru pronađen je obješen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi Anđela S. (22) iz sela Čukojevac kod Kraljeva, a najvjerovatnije je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

- Prizor je bio stravičan, mladić je bio obješen i vidjeli smo da je mrtav, a nesrećna djevojka nalazila se pored obješenog mladića i davala je znake života iako je bila izbodena nožem, rekao je novinarima jedan mještanin sela Pečenog.

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu.

-Djevojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predjelu grudnog koša, dvije u vratu i jednu u predjelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim tjelesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povrijeđene djevojke stabilizuje, kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Kuća u selu Pečenog pripadala je dedi mladića koji se objesio, a policija radi na utvrđivanju svih oklolnosti pod kojim je ovaj zločin izvršen.

- U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovdje radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac objesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga, rekao je za „Kurir“ Zoran Petrović iz ovog sela.

Radnici koji rade u obližnjoj mlkekari, koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za „Kurir“ da su za ovaj događaj saznali u četvrtak u pola šest ujutru, kada su došli na posao, i vidjeli policajce koji su vršili uviđaj.

"Aleksandar je bio dobar mladić, dolazio je povremeno na dedino imanje, i drva je sa drugovima vukao iz porodične šume. Kuća je bila zapuštena i u njoj niko nije živio, kratko je rekao jedan od radnika ove mljekare.