Požar u Baču: Vatra progutala stanove 20 porodica

10:43, 23.10.2020.
Rano jutros došlo do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, a u požaru je izgorjela gotovo cijela stambena zgrada.

U njoj je živjelo 20 porodica, javlja portal nsuzivo.rs, koji navodi i da uzroci požara nisu poznati.

Prema dosadašnjim podacima, ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vrijeme. 

View this post on Instagram

Jutros rano došlo je do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica. Uzroci požara nisu poznati, a na svu sreću ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vreme. Kako smo saznali u kabinetu predsednika opštine Bač, svi građani koji su ovom nesrećenom događaju ostali bez krova nad glavom privremno su smešteni u halu sportova u ovom mestu. Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada. Uzrok požara za sada nije poznat, a na licu mesta vrši se uviđaj. Meštani Bača apeluju na pojedince i preduzeća da ukoliko mogu pomognu porodicama koje su ostale bez krova na glavom.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on Oct 23, 2020 at 12:52am PDT

Oni su ostali bez krova nad glavom jer su im stanovi izgorjeli, a opština ih je smjestila privremno u halu sportova u ovom mjestu.

Na lice mjesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada.