Nesrećna djevojčica preživjela pakao

Šest osoba dvije godine silovalo maloljetnicu

12:30, 31.10.2019.
Izvor: Blic
Šest osoba, među kojima su gimnazijski profesor, policajac i advokat, optuženi su da su dvije godine na Kosovu silovali maloljetnicu. Prema navodima optužnice, maloljetnica je bila prisiljena i da izvrši abortus.

Šestorica osumnjičenih, među kojima je i ginekolog, optuženi su za seksualno zlostavljanje, zlupotrebu moći i izazivanje trudnoće silovanjem, saopštilo je tužilaštvo.

Kako saznaje Blic, silovanje maloljetnice dešavalo se 2017. i 2018. godine i počelo je kada je napunila 16 godina.

Prema navodima pojedinih medija, sve je počelo kada je maloljetnica stupila u seksualni odnos sa profesorom, jer joj je obećavao da će je oženiti. Međutim, djevojčica je onda otkrila da je on oženjen i da ima djecu, pa je otišla da ga prijavi policiji.

Međutim, njen užas se tu nastavio.

Policajac kojem je ispričala šta se dogodilo je počeo da joj prijeti da će njenim roditeljima ispričati sve o vezi sa profesorom ukoliko sa njim ne bude odlazila u hotel četiri puta nedjeljno. Djevojčica je pristala i to se događalo tokom cijele 2018. godine

Nesrećna djevojčica je zatrudnjila sa policajcem, a on ju je početkom 2019. godine odveo kod ginekologa u Prištinu kako bi obavila abortus.

Kako su mediji prenijeli, nju je potom silovao i ginekolog, kao i advokat koji joj je kasnije dodijeljen.

Tužilaštvo nije otkrilo ništa od pojedinosti o muškarcima koji su optuženi za silovanje, danas osamnaestogodišnje djevojke.