Svjedok na suđenju Maksimoviću

Stilistkinja otkrila detalj o VIP prostituciji: Cijelo tijelo me je boljelo

15:58, 16.02.2020.
Izvor: Kurir
Stilistkinja koja je, prema sopstvenom priznanju, tri godine radila kao prostitutka za najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića ispričala je tokom svjedočenja i da je najviše posla imala tokom košarkaškog turnira fajnal-for Evrolige, koji je održan u maju 2018. u Beogradu!

Podsjetimo, tada su u prestonici Srbije gostovali najpoznatiji evropski klubovi, koji su privukli veliki broj bogatih stranaca u Srbiju.

Preselila se na Vračar

- Kad je bio fajnal-for, imale smo puno posla, ja sam imala pet klijenata zaredom. Kad sam došla kući, tijelo me je boljelo - ispričala je na saslušanju djevojka, koja će biti jedan od svjedoka tokom suđenja Mihajlu Maksimoviću, zakazanom za kraj februara.

Osim o svojim klijentima, ova djevojka, kako Kurir saznaje, na saslušanju je pričala i o načinu rada makroa Mihajla i njegove „firme“. Ona je objasnila da je Mihajlo djevojkama sam pronalazio klijente i da su bile u obavezi da njemu daju 30 procenata od zarade.

- Smjena je bila od 19 do četiri sata ujutru, ali smo imale i druge aktivnosti, kao što su treninzi, odlazak kod psihoterapeuta, tako da nisam imala privatni život, nisam imala kad da ga imam - rekla je ona.

Da posao ne bi trpio, iz stana na Miljakovcu preselila se u centar Beograda, na Vračar.

- Jednostavno, da bih imala više posla i veću zaradu, morala sam da se preselim i da budem bliže drugim djevojkama, kako bi vozači mogli da funkcionišu, da se ne gubi vrijeme u vožnji, a ja sam jedina živjela daleko - rekla je stilistkinja i nastavila:

- Uložila sam i novac u 17 haljina, kao i u donji veš, koji sada mogu da bacim u đubre - navela je ona.

Kako je objasnila, „jedno vrijeme je vodila urednu evidenciju o svojoj zaradi, ali nakon što je ugradila silikone, što joj je Maksimović savjetovao kako bi imala veću zaradu, više nije imala jasnu sliku o svojim primanjima, jer je upala u dugove“.

- Mogla sam da dam otkaz kad god sam htjela, ali dugovi koje sam imala nisu mi dozvoljavali da izađem iz posla, uzela sam novac na kamatu - rekla je.

Pilot i plaćeni ubica

Podsjetimo, Mihajlo Maksimović uhapšen je zajedno sa svojim bratom Dušanom Milenkovićem u martu 2019. zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima. Stilistkinja koja je pristala da svjedoči protiv Mihajla bila je uhapšena u januaru prošle godine u hotelu sa još dvije koleginice. Ona je, kako je Kurir juče objavio, između ostalog ispričala i da su joj klijenti bili stranci, biznismeni, pilot, ali i plaćeni ubica. Kako je rekla, neki od njih bili su i grubi.

Pročitajte još:

Komšije u strahu: "Ne brinite, zanemoćao sam, nisam silovao 30 godina!"

Zapalio se automobil: Vozač zapomagao, a ljudi su samo snimali

Žena osam godina za Valentinovo dobija cvijeće od mrtvog supruga

Poznata voditeljka (40) pronađena mrtva u svom stanu!

Majka dobila poruku od Igora dva sata prije nego što je pronađen mrtav

Bahati vozač jurio ulicama Banjaluke