Objesio se

Ubio se zbog nemaštine, porodica skrhana: Za sobom ostavio šestoro djece

16:22, 13.01.2020.
Izvor: novosti.rs
Muškarac Z. S. (37), iz sela Velika Jasikova kod Zaječara, rano jutros izvršio je samoubistvo vješanjem, kako se sumnja, iz nemaštine. Iza sebe ostavio je šestoro djece i suprugu.

Kako piše portal Novosti, ništa nije slutilo da će Z.S. dići ruku na sebe. Nedjelju veče sjedio je sa porodicom u kući, a kako kažu, samo je u jednom trenutku ustao i otišao bez riječi.

Kako se cijele noći nije vratio supruga je krenula u potragu za njim i pronašla ga u bašti, u kojoj je često provodio vrijeme, obješenog o drvo.

Njegov najastariji sin, Nenad S. (19) rekao je da je Z.S. radio brojne poslove i da ne može da vjeruje da se ubio zbog nemaštine.

– Otac je znao svašta da radi, moleraj, nadničio je, sve je radio kako bi mogao da izdržava porodicu. Ne mogu da vjerujem da mi se otac ubio zbog nemaštine. Imali smo dug za struju, ali mnogi žive bez struje, pa šta? – rekao je nesrećni mladić koji živi i radi u Zaječaru.

Kako pišu Novosti, prema nepotvrđenim informacijama ni Z.S, ni njegova supruga nisu bili zaposleni, a struja im je bila isključena jer godinu dana nisu plaćali račune.

Muškarac za sobom nije ostavio oproštajno pismo.