Vojnik Srđan (37) jutros stradao u lovu: Drugi lovac ga pogodio sačmaricom u grudi

15:57, 06.10.2019.
Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova jutros oko 6 časova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac, iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi. Đorđević se prije nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

Komšije su u šoku od kako su čule strašnu vijest. Za Đorđevića imaju samo riječi hvale, kažu da je bio izuzetan čovjek i komšija, poznat po svojoj vrijednoći.

Pošto je rano ostao bez oca, kuću je sazidao sam, rekli su.

Printscreen/Facebook

Kako nam je rekao komšija stradalog čovjeka, sinoć su se vidjeli pošto je odvezao na stanicu majku, koja je bila u posjeti, a živi kod Trgovišta.

Đorđević je usmrćen hicem iz lovačke puške u grudi i kako nezvanično saznajemo iz Hitne pomoći, kada je ekipa stigla na lice mjesta, davao je znakove života. Na žalost, pomoći mu nije bilo, jer je bio, kako su nam rekli, raznesen sačmom.

Kad su komšije čule za tragediju, prokomentarisale su da je nesrećni Srđan i zbog posla bio u dodiru s oružjem i da mu je ono na kraju došlo glave.

(Kurir.rs/Telegraf)