Pucnjava u Podgorici, policija traga za napadačem

16:56, 15.02.2021.
Izvor: vijesti.me
Thumbnail
Iz Uprave policije je saopšteno da je Stefan A. (30) prijavio da ga je Dejan L. (51) prvo fizički napao, a zatim udarao pištoljem u predjelu glave. Tvrdi da je nakon toga ispalio metak pored njegovog tijela.

Podgorička policija traga za Dejanom L. (51) koji je osumnjičen da je nakon fizičkog obračuna upotrijebio vatreno oružje, javljaju Vijesti.

Iz Uprave policije saopšteno je da je Stefan A. (30) prijavio da je prvo fizički napadnut od D. L. (51), koji ga je kako je naveo, udarao pištoljem u predjelu glave, a nakon toga iz pištolja, kako tvrdi, ispalio jedan projektil pored njegovog tijela.

- Danas oko 12.30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obaviještena je anonimno da je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe kao i do upotrebe vatrenog oružja, nakon čega su se te osobe udaljila sa lica mjesta. Lice mjesta je obezbijeđeno i policija je izvršila uviđaj. Prilikom vršenja uviđaja registrovano je oštećenje od projektila na jednom vozilu i pronađena je čaura - saopšteno je iz Uprave policije.