Hrvatska

Žena metlom napala vozača autobusa, morao da bježi

11:37, 12.02.2020.
Izvor: 24sata
Jedna žena je metlom napala vozača Slavonija Busa na autobuskoj stanici u Slavonskom Brodu. Vozač se spremao da primi putnike, većinom učenike srednjih škola, kad mu je prišla žena s metlom u ruci i počela da ga tuče.

Iako se u početku smijao, kasnije mu nije bilo svejedno jer mu bijesna žena nije dala da priđe autobusu, pa je na kraju pobjegao.

"Pozvao me vozač i požalio se da ga je napala neka, njemu nepoznata žena. Nije znao ni šta je bio povod, rekao sam mu neka pozove policiju, što je on i uradio. Kada su došli policajci, pobjegla je i nisu je našli", rekao je Franjo Matijašević, vlasnik prevozničke firme Slavonija Bus, dodajući kako pretpostavlja da je žena metlu najverovatnije uzela s mjesta gdje ga je ostavila njihova spremačica.

"Mi imamo svoju spremačicu i ona nema nikakvih kontakata s vozačima autobusa. Za incident smo saznali tek kasnije, ne znamo šta je bio povod, ipak bih mogao reći da je to bila više zabava za putnike koji su se u tom trenutku našli na stanici", rekao je Mario Marić, šef autobuske stanice u Slavonskom Brodu.