Dodik: SNSD - najvažnija politička partija Srpske

10:46, 05.03.2021.
Izvor: Srna
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je SNSD najmoćnija i najvažnija politička partija u Republici Srpskoj koja je zvanično osnovana 5. marta prije 25 godina, a svoj politički angažman počela je znatno ranije.

"SNSD je državotvorna politička partija koja svoju snagu pokazuje u kontinuitetu već 25 godina i koja se, u institucionalnom smislu, najsnažnije bori za Srpsku i kao takva je prepoznata u narodu", istakao je Dodik.

On je naglasio da se politika mjeri po onom što je urađeno, što je SNSD do sada mnogo puta potvrdio, jer iza politike SNSD-a su mnogi realizovani projekti na području cijele Republike.

"Takođe, veoma je značajno da smo opravdali povjerenje naših građana i da u kontinuitetu glasaju za opciju koja garantuje mir, stabilnost i razvoj Republike Srpske, a ta opcija je SNSD", rekao je lider SNSD-a.

On je naglasio da SNSD ima velike ambicije, da traje i pobjeđuje s ciljem da se nastavi kontinuitet razvoja i očuvanja Srpske.

"SNSD je do sada uradio mnogo, a nastaviće i dalje da gradi i unapređuje život u Srpskoj, promoviše njene vrijednost, mir i saradnju", istakao je Dodik.

Lider SNSD je čestitao ovaj veliki jubilej rukovodstvu, članstvu i simpatizerima stranke, uz poruku da nastavljaju dalje nižući izborne pobjede i ujedinjeni oko istog cilja - za jaču i još ljepšu Republiku Srpsku.