Skupštinski restoran - Tubin tvrdi da mu je Radović prijetio i pokušao ga udariti

14:17, 22.06.2021.
Izvor: Srna
Poslanik Socijalističke partije Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Tubin rekao je da ga je poslanik SDS-a Milan Radović u skupštinskom restoranu pokušao fizički napasti i da mu je prijetio.

Pokušao je da me udari glavom, prijetio mi je i nazivao me pogrdnim imenima. Ovo je nedopustivo, ali neka se zna o kakom čovjeku i nasilniku je riječ. To je monstrum i zato pozivam nadležne službe da reaguju, rekao je Tubin u Narodnoj skupštini koji je prethodno rekao da Radović blokira razvoj Prijedora, a živi u Beogradu.

Radović tvrdi da je agresivnijim tonom u restoranu rekao Tubinu da ga ne uzima u usta. Nije ga gurao, niti pokušao udariti. @AtvBanjaluka pic.twitter.com/s230zUbzGG

I poslanik SDS-a Davor Šešić rekao je da mu je Radović prijetio zbog njegove izjave u vezi sa kupovinom obveznica Nove banke, dok je Radović bio na njenom čelu.

On je poručio da se ne boji prijetnji stranačkog kolege.

A na relaciji Tubin-Radović je gotovo eskaliralo: Kako tvrdi Tubin došlo je i do prijetnji u restoranu NSRS. Tubin tvrdi da ga je Radović gurao i prijetio mu. @AtvBanjaluka https://t.co/GHVoMB8XRB pic.twitter.com/4wyqrR6cY1

– Samo sam tražio da Radović kaže koliko je Nova banka kupla obveznica prilikom izgradnje auto-puta Banjaluka-Gradiška. Može da prijeti, ali se toga ne bojim – rekao je Šešić.