Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo

Rajčević poručio Stanivukoviću: Samo radom za građane Banjeluke bi sigurno bolje prošli

11:36, 19.06.2021.
Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević, putem Instagram naloga poručio je gradonačelniku Drašku Stanivukoviću da radi svoj posao, nakon što je Stanivuković počeo da se upliće u posao vezan za projekat e-Beba.

Gradonačelnik je od Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informacione tehnologije u Vladi Republike Srpske, koje je glavni nosilac projekta zatražio detalje o realizaciji projekta ''eBeba''.

Rajčević kaže da mu nije baš najjasnije kakve veze ima Gradska uprava Banje Luke sa ovim projektom.

Draško Stanivuković nije u stanju da dovrši do kraja niti jedan posao koji je započeo, a bavi se drugim projektima umjesto da zasuče rukave i počne rješavati ogromne probleme u Banjaluci.

,,Dragi gradonačelniče, hvala na interesovanju koje iskazujete za projekat ''eBeba''. Zadovoljstvo mi je da Vas informišem da je sa ovom bebom sve u najboljem redu. Postojale su male komplikacije uzrokovane ovim nesrećnim virusom tokom trudnoće pa je porod malo kasnio, ali sljedeće sedmice očekujemo njen dolazak na svijet.

To sam već objasnio Vašim portaloidnim babicama, čudi me da Vas nisu obavijestili. Hvala Vam i na dopisu koji ste nam uputili. Nije mi baš najjasnije zašto, odnosno kakve veze Gradska uprava Banje Luke ispred koje ste nam se obratili ima sa ovim projektom, ali razumijemo da je Vaša kampanja u punom jeku.

Sa radom za građane Banje Luke bi sigurno bolje prošli.

Probajte, naši sugrađani će Vam biti zahvalni.

Makar travu pokosite, rupe na putevima pokrpajte, kad već ne možete obuzdati zmije iz šikara i pacove na trgu. Iskoristite ono vrijeme kad ne orete parkinge pred kamerama.

Dok je, što kažu, bager u leru.

Sedam mjeseci je prošlo kako ste postali gradonačelnik mog i Vašeg grada.

Pustite ''eBebu'', neka roditelji brže i lakše upisuju svoju djecu. Ako Bog da, i Vi ćete jednog dana koristiti usluge ovog projekta, pa ćete se sjetiti kako možda i nije sve za dnevnu upotrebu. Možda će Vas do tada neko posavjetovati da ima politike i mimo kampanje. Samo se zove RAD.

Zato gradonačelniče, na pos'o!

Krajnje je vrijeme'', napisao je Rajčević.