Detalji ubistva u Vrdniku

Fatalna plavuša sa ljubavnikom isplanirala likvidaciju muža?

08:29, 30.04.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Istražitelji provjeravaju da li su Danijela Đilasović (43) i njen ljubavnik Zoran Dimić (52) do detalja isplanirali ubistvo Danijelinog supruga Nemanje Grčića (37), koje se u četvrtak oko 22 sata dogodilo u vikend-naselju Oborac kod Vrdnika.

Danijela je, prema pisanju Kurira, sa suprugom dva dana prije zločina došla na mini-odmor u brvnaru i to je javila svom ljubavniku, s kojim je duže vrijeme bila u vezi.

"Provjerava se da li su ona i Dimić zajedno isplanirali zločin. Postoji sumnja da je to tako jer je Danijela namerno ostavila otvorena vrata od brvnare, kako bi ubica mogao da uđe bez problema i praktično iznenadi Grčića, koji je u tom trenutku ležao na kauču i gledao televizor. Ono što je istražiteljima upalo u oči i navelo ih na sumnju da je fatalna plavuša svjesno učestvovala u ubistvu supruga jeste i to što je poslije zločina policiji dala konfuznu izjavu, punu rupa i nejasnoća," rekao je izvor iz policije i dodao da su inspektori brzo uspjeli da sklope kockice.

Thumbnail

"Danijela je pokušala da ih navede na pogrešan trag. Pokušala je da zločin pripiše mafiji, s obzirom na to da je njen suprug bio poznat policiji kao navodni član najjačeg kriminalnog klana iz Vojvodine," kaže izvor i dodaje da se zasad ne isključuje ni mogućnost da je Dimić sam odlučio da likvidira svog suparnika.

"Činjenica je da je Danijela javila ljubavniku gdje se ona i suprug nalaze. Inače, ona je duže vrijeme govorila ljubavniku da će se razvesti, ali to nije učinila," kaže izvor.

Podsjetimo, Đilasovićeva je uhapšena pod sumnjom da je pomogla Dimiću da likvidira njenog muža. Ona je najprije prijavila da je nepoznati muškarac upao u njihov apartman, nju odgurnuo, a Grčića nakon svađe upucao. Međutim, inspektori su posumnjali u njene riječi, pa se na kraju ispostavilo da iza likvidacije stoji Danijelin ljubavnik Zoran Dimić.

Thumbnail

"Dimić je takođe odranije poznat policiji. On je 2009. bio uhapšen kao dio organizovane kriminalne grupe iz Subotice, koja se bavila švercom oružja, krađama i trgovinom narkoticima. Dimić je navodno učestvovao u krađama koje je grupa vršila tako što su sjekli metalne kase," rekao je izvor.